Brukervilkår

  1. Tatoveringfordeg.no, drevet av Kunder for deg AS, er en tjeneste på internett der privatpersoner kan fylle ut et skjema for så å bli matchet mot tatoveringsstudioer eller klinikker i nærområdet sitt. 
  2. Når du fyller ut et skjema på Tatoveringfordeg.no aksepterer du våre brukervilkår.
  3. Vi kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle tekniske feil på denne nettsiden. 
  4. Tatoveringfordeg.no er en ren formidlingstjeneste. Det vil si at vår nettside er ment til å hjelpe deg finne lokale tatoveringsstudioer eller klinikker. Vi har ingen ansvar for eventuelle forhold som oppstår mellom deg og et tatoveringsstudio/klinikk/bedrift du kommer i kontakt med via vår tjeneste.
  5. Skjemaet du fyller ut sendes på e-post til tatoveringsstudioer eller klinikker vi samarbeider med. Vi forbeholder oss retten til å lagre brukerinformasjon og skjemainnhold. Ved at du fyller ut skjemaet samtykker du også til å motta e-poster og nyhetsbrev vi tror du vil få nytte av og som er relevant. Du kan selv enkelt melde deg av nyhetsbrevet.
  6. Til informasjon: alle bildene på denne nettsiden er kun ment som eksempler. Det kan hende noen av bildene ikke samsvarer 100% med tittelen/teksten på tatoveringen. Du må gjøre din egen research på hva du ønsker å tatovere. Vi kan ikke holdes ansvarlig om et bilde viser feil tatovering/budskap. Et godt tips er å diskutere med din tatovør om hva du ønsker å tatovere og hvordan det skal se ut.