Om oss

Vi gjør det enkelt for deg å innhente tilbud fra lokale tatoveringsstudioer

Finn det beste tilbudet

Planlegger du en ny tatovering, eller kanskje å fylle på eller dekke til en gammel? Det finnes tusenvis av tatoveringsstudioer i Norge å velge mellom. Også om du ser etter en klinikk for fjerning av tatovering, er det mange valg. Tjenesten vår hjelper deg å orientere deg slik at du finner det rette stedet. Det koster deg ingenting å benytte tjenesten vår, og din videre kontakt med studioer eller klinikker er helt uforpliktende.

Om eiendomsmegler
fordeg.no

Om tatoveringfordeg.no

Tatoveringfordeg.no drives av Kunder for deg AS.

Vi holder til i det som er kjent som det gamle aluglass-bygget sentralt på Hadeland. Vårt mål med tjenesten er å gjøre det enklere for deg som forbruker å finne den rette tatovøren eller behandleren for akkurat deg og ditt behov. Enkelt og greit! 

Kontaktinformasjon

Adresse:
Mohagalia 1, 2770 Jaren

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på noen av spørsmålene vi oftest får. Har du ytterligere spørsmål, kan du sende oss en e-post på hei@tatoveringfordeg.no

Basert på informasjonen fra skjemaet setter vi deg i kontakt med lokale tatoveringsstudioer for ny tatovering eller klinikker for tatoveringsfjerning. Dette gjør det enkelt for deg å innhente informasjonen du trenger for å velge det rette stedet for deg.

Tjenesten gjør det enkelt å sammenligne priser, erfaring, metoder etc. hos flere tatoveringsstudioer og klinikker. Ved å hente inn og sammenligne tilbud fra flere kan du ta et veloverveid valg. Det gjør det mer sannsynlig at du blir fornøyd med sluttresultatet.

Det er lurt å skaffe oversikt over ulike studioer eller klinikker, men det kan være en tidkrevende prosess. Med tjenesten vår settes du raskt i kontakt med de best egnede stedene i eget nærområde. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet vårt (1-2 minutter).

Det er absolutt ingen skjulte kostnader. Tjenesten er 100% gratis og uforpliktende.

Du settes i kontakt med dyktige tatovører eller behandlere i nærheten. Det gjør det enkelt for deg å innhente informasjonen du trenger for å ta et veloverveid valg. Husk at det er mer enn pris som er viktig – du bør også vurdere kompetansen til tatovørene og metodene behandlerne bruker. I tillegg er valget av tatovør også et personvalg, så sørg for at dere er på samme bølgelengde.  

Tatoveringer regnes som kunst, og tatovører kan ha ulike nisjer og spesialfelt. I tillegg det viktig å huske på at en tatovering i utgangspunktet er permanent. Det er derfor verdt å bruke tid på å finne en tatovør som vil utføre jobben på en måte du blir fornøyd med.

Det finnes flere metoder for fjerning av tatoveringer, blant annet hudsliping/dermabrasjon, kirurgisk fjerning og kjemisk peeling. Aller vanligst er det å fjerne tatoveringer ved bruk av laser. Hva slags lasertype som brukes påvirker pris, hvor lang tid prosessen tar og hvor mye av tatoveringen fjernes. Derfor er det viktig å sette seg godt inn i valgmulighetene. 

Våre kontorer på Hadeland.